Советувалиште

Доколку Ве интересира нешто повеќе за нашите производи, тука сме за Вас. Слободно контактирајте нѐ.

Прашања и Одговори

Прашајте нѐ

Доколку имате прашања за нашите производи слободно исконтактирајте нѐ. Со задоволство ќе одговориме на Вашето барање.

expand_circle_right Поставете прашање.

Пријавување на несакани ефекти

Пријавување несакани ефекти на лекови за кои Salveo е носител на одобрението или врши промоција и рекламирање на лекот.

expand_circle_right Пријавување на несакани ефекти


Медицински прашања

Прашања за начинот на примена и ефектот на лековите за кои Salveo е носител на одобрението или врши промоција и рекламирање на лекот.

expand_circle_right Медицински прашања

Индивидуалните прашања на граѓаните за лични здравствени проблеми не се сметаат за медицински прашања. Ве молиме консултирајте се со Вашиот лекар.